- להקפיא את הטחינה בשקיות מיוחדות להקפאת לקרח כך שיווצרו קוביות טחינה.
- לטגן את הבצל והשום יחד ולהוסיף מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט.
- לצנן ולהוסיף את כל שאר המצרכים לערבב טוב כעשר דקות
- עדיף עם היד על מנת שהבשר יתרכך והטעמים יודגשו
- ליצור את הקבב סביב קובית הקרח.
- להחזיר להקפיא למשך חצי שעה.
- להניח את הקבבים בגריל במחבת פסים במשך ארבע דקות, שתי דקות על כל צד.
- להגיש חם.
אפשרות נוספת למי שלא אוהב שהטחינה נוזלת:
- ניתן לאפות במשך 30 דקות בחום של 180 מעלות.
- לשפוך את הנוזלים.
- להכניס אל הגריל לרבע שעה נוספת