דף הבית
אודות
השומשום שלנו
המוצרים שלנו
מתכונים
תקנים וכשרויות
צרו קשר
תפריט
דף הבית
אודות
השומשום שלנו
המוצרים שלנו
מתכונים
תקנים וכשרויות
צרו קשר
דף הבית
אודות
השומשום שלנו
המוצרים שלנו
מתכונים
תקנים וכשרויות
צרו קשר
עוגיות טחינה ירושלים
מצרכים:
עבור 35 עוגיות טחינה
2 כוסות (280 ג') קמח לבן
4 כפות (40 ג') קורנפלור
כפית (5 ג') אבקת אפיה
4 כפות מלאות (60 ג') סוכר
2 שקיות (20 ג') סוכר וניל
100 גרם חמאה רכה (לא מומסת) *מומלץ להוציא את החמאה מהמקרר כשעה לפני ההכנה
10 כפות טחינה ירושלים
2 כפות (20 מ"ל) שמן
35 שקדים טבעיים (לא חובה)
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל 180- מעלות ומרפדים תבנית ענקית בנייר אפיה.
מערבבים את הקמח והקורנפלור עם אבקת האפיה. מוסיפים סוכר לבן וסוכר וניל ומערבבים.
מוסיפים חמאה, טחינה גולמית ושמן ומערבבים היטב עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה.
יוצרים כדורים קטנים בקוטר של 2.5 ס"מ ומניחים על נייר האפיה. משטחים ממש מעט. נועצים שקד בכל עוגיה.
מכניסים לתנור ואופים במשך 16-18 דקות. מוציאים ומניחים לעוגיות להתקרר לגמרי.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות
כלי נגישות
הגדל טקסט
הקטן טקסט
גווני אפור
ניגודיות גבוהה
ניגודיות הפוכה
רקע בהיר
הדגשת קישורים
פונט קריא
איפוס