fbpx

לחם‭ ‬טחינה‭ ‬ירושלמי‬‬

מצרכים:

עבור‭-‬4‭ ‬מנות:

  • 6‬ כפות‭ ‬טחינה‭ ‬ירושלים
  • 2 כפות‭ ‬דבש‬‬
  • 4‭‬ ביצים
  • 1 כפית‭ ‬אבקת‭ ‬אפייה (אפשר‭ ‬להחליף‭ ‬בסודה‭ ‬לשתייה‭ ‬אם‭ ‬אין)
  • מעט‭ ‬מלח‬

אופן ההכנה:

  1. מערבבים‭ ‬את‭ ‬כל‭ ‬החומרים‭ ‬בקערה‭. ‬הבלילה‭ ‬יוצאת‭ ‬דלילה‭ ‬מאוד‭ – ‬זה‭ ‬בסדר.
  2. מחממים‭ ‬תנור‭ ‬ל‭-‬180‭ ‬מעלות‭.‬‬‬‬‬‬
  3. מעבירים‭ ‬לתבנית‭ ‬איגליש‭ ‬קייק‭ ‬ואופים‭ ‬18-20‭ ‬דקות‭. ‬נועצים‭ ‬סכין‭ ‬ובודקים‭ ‬שהיא‭ ‬יוצאת‭ ‬יבשה‭ ‬לפני‭ ‬שמפסיקים‭ ‬את‭ ‬האפייה.‬
דילוג לתוכן