דף הבית
אודות
השומשום שלנו
המוצרים שלנו
מתכונים
תקנים וכשרויות
צרו קשר
תפריט
דף הבית
אודות
השומשום שלנו
המוצרים שלנו
מתכונים
תקנים וכשרויות
צרו קשר
דף הבית
אודות
השומשום שלנו
המוצרים שלנו
מתכונים
תקנים וכשרויות
צרו קשר
לחם טחינה ירושלמי
מצרכים:
עבור-4 מנות:
6 כפות טחינה ירושלים
2 כפות דבש
4 ביצים
1 כפית אבקת אפייה (אפשר להחליף בסודה לשתייה אם אין)
מעט מלח
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים בקערה. הבלילה יוצאת דלילה מאוד – זה בסדר.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מעבירים לתבנית איגליש קייק ואופים 18-20 דקות. נועצים סכין ובודקים שהיא יוצאת יבשה לפני שמפסיקים את האפייה.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות
כלי נגישות
הגדל טקסט
הקטן טקסט
גווני אפור
ניגודיות גבוהה
ניגודיות הפוכה
רקע בהיר
הדגשת קישורים
פונט קריא
איפוס